Støt os

- Gode drømme er for alle -

Dansk Sioux Venskabsforening

Din hjælp gør en forskel - bliv medlem i dag eller støt os med en donation:

 

Konto: 5391 - 0560364

Mobil 29 33 33 17

Dansk Sioux Venskabsforening - Astrupvej 33 - 5000 Odense C

Email: info@dansk-sioux-venskabsforening.dk - Mobil: 29333317

 

 

Din hjælp gør en forskel Vi er helt afhængig af at du har lyst til at støtte os økonomisk. Sammen kan vi skabe forandringer og lyspunkter i hvad der nogen gange kan virke som en håbløs situation for børnene og deres familie. Støt os og bliv medlem i dag.

STØTTEMEDLEM:Et månedligt fast beløb - minimum 50 kr.

Du modtager nyhedsbrev 2 x årligt og vil modtage invitation til foredrag, møder og lignende. Som støttemedlem får du desuden reduceret pris på vores begivenheder og sammenkomster her i Danmark og adgang til en lukket gruppe på facebook

 

PERSONLIGT MEDLEMSKAB: 300 kr. årligt.

Du vil modtage nyhedsbrev 2 x årligt og invitation til foredrag, møder og lignende, samt adgang til en lukket gruppe på facebook.

 

FAMILIE MEDLEMSKAB: 500kr. årligt

Du vil modtage nyhedsbrev 2 x årligt og invitation til foredrag, møder og lignende, samt adgang til en lukket gruppe på facebook.

 

DONATION: Du er altid meget velkommen til at donerer et beløb til vores arbejde efter eget ønske.

 

Har du et personligt eller et familie medlemskabet skal du være opmærksom på at det skal fornyes hvert år i januar måned.

 

 

Foredrag Det er foreningens stifter som afholder foredragene som henvender sig til skoler, institutioner, foreninger eller andre som er nysgerrig på børnenes udfordringer og deres levevilkår generelt.

 

Foredraget hedder: En dansk ildsjæl i South Dakota.

Hvad er det der driver Pia, i arbejdet med at skabe en lyser fremtid for udsatte indianske børn og unge. Hvorfor er det så vigtigt at vi hjælper dem? Hvad er det foreningen kan gøre i South Dakota og hvordan er det at forlade sin ”comfort zone” i Danmark og, rejse alene til South Dakota - for efterfølgende stifte en foreningen. Hvordan håndtere man frustrationerne og de udfordringer der følger med, når man kaster sig ud i det frivillige foreningsliv, og hvordan holder man sig motiveret til at fortsætte?

 

Foredraget handler også om, at vi skal inspirerer hinanden til, at gøre en forskel for andre og I får et indblik i Indianernes hverdag og kultur, som er så meget anderledes end vores - på trods af at USA er det land vi ofte sammenligner os med..

 

For mere information og booking:

Email: info@dansk-sioux-venskabsforening.dk

Mobil: 29.33.33.17