Om os

Vores mission Dansk Sioux Venskabsforening er en non-profit foreningen som blev stiftet for at empower en ung generation af indianske børn og unge. Vi skaber fokus på børnenes levevilkår i reservaterne. Deres historier skal fortælles af dem selv og udgives i bogen "Native American Teens - their story". Bogen skal udgives i Danmark og bruges i undervisningsmæssig sammenhæng i reservaterne. Den skal være med til at skaffe nogle af de økonomiske midler vi har brug for til indsatser for børnene i South Dakota. Foreningen skal samtidig med baggrund i dansk socialpædagogik og naturterapi undervise, inspirer og iværksætte projekter i samarbejde med de lokale. Vi yder samtidig økonomisk støtte til lokale initiativer som tager udgangspunkt i social bæredygtighed

 

 

Vores værdier vi respekterer og ære deres kultur ved at alt hvad vi sætter iværk tager udgangspunkt i deres egne traditioner. Vi arbejder udfra et holistisk perspektiv og tager udgangspunkt i de oprindelige amerikaners udfordringer både kollektivt og individuelt. Vi tjener det indianske folk i i South Dakota og vores handlinger er baseret på respekt, omsorg, ydmyghed og en sensitiv tilgang til børnene og vores samarbejdspartner. Vi sætter desuden en stor ære i at holde de aftaler vi indgår.

 

Vi lover dig at ca. 90% af dine penge bliver brugt direkte til børnene. Ingen får løn for deres arbejde i foreningen og vi arbejder hele tiden på at vores omkosterninger holdes nede på et absolut minimum.

 

 

 

.

- Gode drømme er for alle -

Dansk Sioux Venskabsforening

Din hjælp gør en forskel - bliv medlem i dag eller støt os med en donation:

 

Konto: 5391 - 0560364

Mobil 29 33 33 17

Dansk Sioux Venskabsforening - Astrupvej 33 - 5000 Odense C

Email: info@dansk-sioux-venskabsforening.dk - Mobil: 29333317